Σας καλωσορίζουµε,


Στο νέο τεύχος του περιοδικού Audi After Sales, που έχει ως κύριο στόχο την ενηµέρωσή σας για τις κορυφαίες υπηρεσίες Audi Service, πάντα σύµφωνες µε τις αξίες της Audi.


Μπείτε στον κόσµο του Audi Service µέσα από τις σελίδες του περιοδικού. Περιηγηθείτε σε έναν κόσµο προνοµίων που ανταποκρίνεται πάντα στις επιθυµίες σας και τον τρόπο ζωής σας.
Αξιοποιήστε τα πακέτα Audi Smartpack, σχεδιασµένα ειδικά για αυτοκίνητα 4+ ετών και 10+ ετών, καθώς επίσης και τα γνήσια αξεσουάρ Audi για να µείνει το αυτοκίνητό σας για πάντα νέο .


Όντας κάτοχος ενός µοντέλου Audi, γνωρίζετε πολύ καλά τι θα πει ιδανικός σχεδιασµός µε κορυφαίες επιδόσεις, καθώς και µοναδική αίσθηση οδηγικής ασφάλειας και απόλαυσης σε µια απαιτητική καθηµερινότητα σαν τη δικιά σας.


Μάθετε περισσότερα για το προνοµιακό πρόγραµµα Audi Longllife Mobility και πώς µπορείτε να απολαµβάνετε απερίσπαστα την µοναδική εµπειρία οδήγησης του αγαπηµένου σας Audi, µε τη δωρεάν ανανέωση οδικής βοήθειας, αλλά και µε την πρωτοποριακή υπηρεσία 3ετούς εγγύησης ελαστικών.


Στο δίκτυο Εξουσιοδοτηµένων Συνεργατών Audi Service θα βρείτε ένα άρτια καταρτισµένο και ειδικά εκπαιδευµένο προσωπικό να βρίσκεται δίπλα σας κάθε στιγµή για να σας προσφέρει την αξεπέραστη εµπειρία Audi, πάντα σύµφωνα µε τις υψηλές προδιαγραφές του κατασκευαστή.


Γιατί µόνο εδώ... είµαστε η Audi!